Nieuw gebouw Globe College FIJNE PLEK Nieuw gebouw! IN 2021 Veel plezier!

Slide GA TERUG BONTEKOELAAN OPEN LESMIDDAG ONTDEK MEER! >>> GLOBE WEBSITE

Slide Leuk om te weten! HET NIEUWE GLOBE COLLEGE Een toekomstbestendig, mooie, duurzame en bovenal veilige nieuwe school!

De planning is dat we volgend schooljaar starten in een prachtig nieuw schoolgebouw. De school onstaat uit een herontwikkeling/herontwerp van de voormalige Herman Brood Academie (HBA), aangevuld met een nieuwbouwdeel incl. eigen sporthallen.

De school ligt in een groene parkomgeving, een natuurlijke lesomgeving aan de Bontekoelaan (vlakbij het Amsterdam-Rijnkanaal).

Iedereen is druk bezig om er iets heel moois van te maken. Het wordt hoe dan ook een school waar iedereen zich zeker thuis zal voelen!

Bijgaand een eerste impressie van onze nieuwe school aan de Bontekoelaan!
BETER
MOOIER
DUURZAAM
Impressie Bontekoelaan Bekijk het filmpje Ruime fietsenstalling Ruime en veilige plekken voor je fiets Sportzalen Veel ruimte en licht Voorkant gebouw Mooie strakke vormgeving

MEIDEN EN TECHNIEK

Een ijzersterke combi @ Globe College

Slide Wat moet je weten? LOOP ONLINE EEN DAGJE MEE! Lijkt het jou leuk om zelf te ervaren hoe het eraan toegaat op het Globe College?

Ontdek wat wij jou te bieden hebben en loop dit jaar ONLINE een dagje mee. Je ontvangt thuis een lespakketje om online een aantal leuke lessen te volgen én je ontmoet onze super getalenteerde docenten! Aan het einde van de open lesmiddag is er uiteraard tijd om vragen te stellen.

We vinden het natuurlijk ontzettend jammer dat we jou en je ouders niet kunnen ontvangen in ons gebouw, maar hopen je toch snel online te zien!
AANMELDEN OPEN LESMIDDAG Ben je nieuwsgierig geworden? Heb je nog vragen die je graag wilt stellen? Schrijf je dan nu in via het onderstaand formulier voor:

Inschrijving is weer mogelijk vanaf nov schooljaar 2021/2022
HOE LAAT? De online open lesmiddag start om 14:00 uur en duurt ongeveer een uur.

Toegang: na aanmelding ontvang jij en/of je ouders op deze dag een speciale link voor de online open lesmiddag. Houd de mailbox dus in de gaten!
HET BESTE VOOR JOUW TOEKOMST The place to be! Open Dag 'LIVE' meemaken? Houd de website in de gaten! OPEN LESMIDDAG

EEN NIEUWE PLEK

Waar je je goed voelt @ Globe College