Slide GLOBE WEBSITE ONZE FOLDERS ONTDEK HET GLOBE LEERWEGEN PROFIELEN ART MUSIC STAGE >>> ONS NIEUWE GEBOUW >>>

OPEN DAG Online 2020-2021 Veel plezier

Slide OPEN DAG LEERWEGEN PROFIELEN ONZE FOLDERS ONTDEK MEER! >>> GLOBE WEBSITE

Slide Wat moet je weten? ONLINE OPEN DAG! Hier kun je op je gemak een virtueel kijkje nemen op onze school. De website wordt ongeveer 1 x per week gevuld met nieuwe leuke filmpjes en/of informatieve content! Houd de site dus in de gaten.

Veel plezier met ontdekken!
ZAterdag 16 jan - LIVESTREAM Op zaterdag 16 januari vanaf 10.00 uur kon je via deze pagina meedoen met onze Livestream. Voor iedereen die de livestream gemist hebben: hij is terug te zien via onderstaande link.
GA NAAR: GLOBE LIVESTREAM


Gedurende de livestream kun je al jouw vragen stellen via:
1. SMS / WHATSAPP naar 0648494928
2. BELLEN naar 0305112021
3. MAIL naar opendag@globecollege.nl

(Bovenstaande nummers en het e-mailadres staat straks ook onder de livestream.)
Vraag gratis het globe info-pakket aan! Wil je ook informatie over het Globe College thuis ontvangen? Dat kan!
Vraag hier het informatiepakket aan + een leuke verrassing! (1 x per huishouden)
GRATIS GLOBE INFO-PAKKET UPDATES >> Open Lesmiddagen - nu virtueel! Aanmelden via deze aanmeldlink of de gele button. Voor meer informatie ga naar: Open Lesmiddag 2021
>> LIVESTREAM - Op zaterdag 16 januari vanaf 10:00 uur.
>> MUZIEKLES - Leuke online muziekles van de coolste muziekdocent van Nederland! (Ja ja, en hij geeft les op het Globe. ;-)
>> BIOLOGIELES - Voorbeeld van een online biologieles.
HET BESTE VOOR JOUW TOEKOMST The place to be! Aanmelden Open Lesmiddag: OPEN LESMIDDAG

MEIDEN EN TECHNIEK

Een ijzersterke combi @ Globe College

Slide Goed om te weten! Welke leerweg past bij mij? Het vmbo is het startpunt van een doorlopende leerlijn naar havo of mbo. Een leerweg is de route die je volgt vanaf de onderbouw in het vmbo naar het onderwijs dat daarop aansluit.

De keuze voor een leerweg heeft te maken met de manier van leren: ben jij meer theoretisch – of meer praktisch gericht, of zit je er tussenin? De keuze voor één van de leerwegen is in het 1e leerjaar gebaseerd op het basisschooladvies. In het 2e leerjaar kies je met hulp van jouw mentor en je ouders/verzorgers de leerweg die het beste bij je past. De resultaten van het 2e rapport bepalen het advies voor de juiste leerweg. We kijken dan naar jouw interesses, capaciteiten en vaardigheden.
ONZE LEERWEGEN:
ONZE LEERWEGEN
HAVO TOPklas HAVO TOPklas Theoretische Leerweg KADER BEROEPSGERICHTE LEERWEG VMBO Kader Beroepsgerichte Leerweg MAVO MAVO (TL) Theoretische Leerweg BASIS BEROEPSGERICHTE LEERWEG VMBO Basis Beroepsgerichte Leerweg GEMENGDE LEERWEG Gemengde Leerweg Theoretische & Beroepsgericht

MEIDEN EN TECHNIEK

Een ijzersterke combi @ Globe College

Slide Goed om te weten! Welk profiel past bij mij? Voordat je kunt doorstromen van de onderbouw naar de bovenbouw, moet je nóg een keuze maken. Met hulp van je ouders/verzorgers en mentor, kies je een vmbo-profiel die bij je past. Deze keuze hangt samen met jouw wensen voor een vervolgopleiding en een mogelijk beroep. Je praat dan over profielkeuze.

In het 3e en 4e leerjaar ga jij je met het door jou gekozen vmbo-profiel, al oriënteren op een mogelijke vervolgopleiding en het werk dat je later wilt doen.

Een profielkeuze is dan ook heel belangrijk, zodat jij straks optimaal kunt doorstromen naar het mbo of de havo. Vaak moet je het vmbo met een bepaald profiel hebben afgerond, om toegelaten te worden tot de vervolgopleiding.

Voor MAVO zijn er enkele vakprofielen. Voor GL, KBL en BBL bieden we momenteel 5 profielen aan. Klik op een profiel om de mogelijkheden te bekijken!
Onze profielen:
ONZE PROFIELEN
mavo MAVO Uitleg profielen mavo Techniek - BWI Bouwen, Wonen & Interieur dienstverlening & producten D&P Dienstverlening & Producten produceren, installeren & energie Techniek - PIE Produceren, Installeren & Energie zorg & welzijn Z&W Zorg & Welzijn mobiliteit & transport Techniek - M&T Mobiliteit & Transport

IF YOU CAN DREAM IT

You can do it @ Globe College

CONTACT Grebbeberglaan 7
3527 Utrecht

Ma-vr: 08:00 - 17:00
T 030 211 5000 info@globecollege.nl
WE ZIEN JE Op het Globe!