Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Bekendmaking Examenuitslag 1e tijdvak!

13 juni | 17:00

Aan alle leerlingen van GL & TL: Succes!!!

Examens - Veel succes!

Bekendmaking uitslag 1e tijdvak

1e tijdvak: woensdag 13 juni 2018 16:00 uur

2e tijdvak: vrijdag 29 juni 2018 08:00 uur

Vragen en klachten over het examen

 • Heb je een klacht over het examen? Ga dan naar: examenklacht.
 • Wil je de antwoorden controleren? Ga naar: antwoorden examens.
 • Voor alle overige vragen en antwoorden kun je terecht bij: LAKS.

Wat is LAKS?

Het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) is een organisatie van, voor en door scholieren. Wij zorgen ervoor dat er niet alleen maar óver, maar ook mét de scholier wordt gepraat. Het LAKS organiseert verschillende activiteiten, informeert en vertegenwoordigt scholieren. Dit moet je heel ruim zien. Het LAKS heeft over alles wat met het voortgezet onderwijs te maken heeft een mening. Namens alle scholieren. En zo niet, dan kun jij die maken. Want het LAKS, dat ben jij.

Bewaren

Tijdvakken

Het centraal examen kent drie tijdvakken:

 1. Eerste Tijdvak
  De centrale examens van het eerste tijdvak worden afgenomen door de scholen en de vavo-instellingen, in de tweede helft van mei (zie het examenrooster). Dan legt elke kandidaat alle bij zijn vakken behorende centrale examens af. In het rooster kan zijn opgenomen dat van sommige vakken het centrale examen al voor de aanvang van het eerste tijdvak wordt afgenomen.
 2. Tweede Tijdvak
  In de tweede helft van juni is het tweede tijdvak gepland. Dit duurt slechts enkele dagen en is bedoeld voor kandidaten die door overmacht tijdens het eerste tijdvak verhinderd waren Tevens biedt dit tijdvak gelegenheid tot het afleggen van de herkansing van het centraal examen voor een vak.
 3. Derde Tijdvak
  In augustus worden de centrale examens van het derde tijdvak afgenomen. Dit doet het CvTE. Het CvTE is slechts verantwoordelijk voor de oproep, de afname en de correctie. Zij stuurt het resultaat naar de school, waarna de directeur de rest van het examen afhandelt conform het Eindexamenbesluit.  Het derde tijdvak is bedoeld voor kandidaten die het examen nog niet hebben kunnen voltooien en voor kandidaten die nog recht hebben op een herkansing.

zie Tijdvakken

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
17:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Globe College

Locatie

Globe College
Grebbeberglaan 7
Utrecht, 3527VX Nederland

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
17:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Globe College

Locatie

Globe College
Grebbeberglaan 7
Utrecht, 3527VX Nederland